srijeda, 19. rujna 2012.

OKM CENTROMETAL vs. PANVITA-GALEX (SLO) 2:2

OKM CENTROMETAL vs. PANVITA-GALEX (SLO)  2:2

Nakon osvajanja Trofeja Nedelišća odbojkaši Centrometala odigrali su prijateljsku utakmicu sa momčadi Panvita-Galex iz Murske Sobote. Radi se petoj momčadi jake slovenske prve lige. Po prvi puta momčad Centrometala bila je ravnopravna gostima, te je susret nakon neizvjesne borbe završio 2:2.
Utakmice je ranije ugovorena u četiri seta. Cijeli susret oba trenera uopće nisu mjenjala svoje najbolje postave.

Prvi set počeo je izjednačeno sve do sredine seta. Tada nakon par lošijih prijema i promašenih servisa domaćih Slovenci odlaze na pet poena prednosti koje čuvaju do kraja za 25:20. Drugi set gotovo identičan, samo ovaj put Centrometal na sličan način dobiva sa 25:22. Najneizvjesnije je bilo u trećem setu. Pri 23:23 domaći promašuju servis, a nakon lošijeg prijema ne uspjevaju realizirati napad i set ide u korist gostiju sa 25:23. U četvrtom setu od početka Centrometal vodi, gosti su se sredinom seta približili. Ipak domaći dodaju gas i bez većih problema osvajaju set sa 25:20.

Trener Kirić : „Jako sam zadovoljan prikazanom igrom. Ovo nam je bio dosad najjači protivnik, te smo im bili u potpunosti ravnopravni. Očito se pokazuje da smo skupili dobru momčad, rekao bih najbolju ikad i da s pravom možemo očekivati dobre rezultate u službenim natjecanjima koja započinju za deset dana.“

Sutra u četvrtak 20. rujna Centrometal će u Atonu odigrati utakmicu sa susjednim Varaždinom sa početkom u 18:30 sati. Bit će to prilika da šansu za igru dobiju i ostali igrači sa klupe obzirom da je u zadnja tri susreta igrala ista postava. Jaku provjeru Centrometal ima opet u subotu kad gostuju u Mariboru.

1 komentar:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.