srijeda, 19. rujna 2012.

OKM CENTROMETAL SAZNAO PROTIVNIKE U PRVENSTVU I KUPU

U srijedu, 19.09.2012. obavljen je ždrijeb za prvu ligu i kup. Momčad Centrometala u kupu dobila je za protivnika OK Zagreb, a prva utakmica već se igra 29./30. rujna na gostujućem terenu u Zagrebu, dok se uzvratna utakmica igra 03. listopada.
Što se tiče prvenstva, u prvom kolu Centrometal gostuje kod odbojkaša iz Rijeke (MOK Rijeka) 06./07. listopada. U drugom kolu odbojkaši Črečana ugošćuju OK Sisak. Da ponovimo, momčad Centrometala u sezoni 2012./2013. nastupa u kvalitetnijoj skupini 1.A lige sa sljedećim ekipama:

MLADOST MARINA KAŠTELA
MLADOST ZAGREB
SISAK
RIJEKA
ROVINJ
MURSA OSIJEK
VUKOVAR

Prvi dio prvenstva igrat će se svakim sa svakim kod kuće i u gostima s time da tu neće nastupati Kaštelani koji će igrati Interligu. U drugom krugu najbolje tri ekipe priključit će se Kaštelanima u borbi od 1. do 4. mjesta, dok će ostale ekipe igrati od 5. do 8. mjesta. Nakon toga najboljih šest ulazi u doigravanje za prvaka. Dakle do doigravanja Centrometal će imati 18 utakmica.

U Kupu Hrvatske, kao što smo gore već naveli, Centrometal u prvom kolu nastupa protiv OK Zagreb. Igraju se dvije utakmice. Kad je 1:1 u pobjedama, igra se "zlatni set".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.