nedjelja, 21. listopada 2012.

TREĆE KOLO BEZ CENTROMETALA


Kako su odbojkaši kaštelanskog prvoligaša zbog nastupa u Interligi oslobođeni obveze nastupa u prvom dijelu lige, Centrometal je proteklog vikenda bio slobodan.
Preostala tri susreta bila su vrlo zanimljiva. 


U Rovinju je Rijeka imala 1:0 u setovima i 24:22 u drugom, ali na kraju su domaćini pobjedili sa 3:1. Time više na vrijednosti dobiva pobjeda črečanskog kluba u Rijeci jer je očito da i Rječani imaju odličnu momčad.
U Vukovaru je u slavonskom derbiju osječka Mursa povela sa 2:0, domaćin izjednačio, ali dva boda su ipak otišla u Osijek.
U Sisku je domaćin poveo protiv zagrebačke Mladosti sa 25:18, ali ostala tri seta lako su pripala gostima na 17, 14 i 19 poena. Upravo je zagrebačka momčad slijedeći protivnik Centrometala. Taj susret igra se u Atonu u Nedelišću u subotu 27. listopada sa početkom u 19:00 sati. Za Mladost je prvi set dizao Marelić, ostatak susreta Osmokrović. Na mjestu primača igrali su Peterlin i Sedlaček, srednjaci Čičković i Zelić, korektor Nojić i libero Zimakijevič.

Nakon tri kola Centrometal sa dvije pobjede bez poraza ima četiri boda i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu.

U drugoj ligi centar susreli su se međimurski sastavi Totovec i Nedelišće. Iako je Totovec bio veliki favorit prvi set dobilo je Nedelišće 25:22. Ključni je bio drugi set koji je pripao Totovcu sa 25:23. Nakon toga dva lagana seta od 25:17 u korist domaćina za konačnih 3:1.Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.