četvrtak, 8. studenoga 2012.

BOD IZ ROVINJA

MOK ROVINJ – OKM CENTROMETAL  3:2 (-25,-23,23,20,13)
 

Dvorana Valbruna, gledatelja 300
Suci : Rajković, Brlas (oba Rijeka)

Rovinj : Jovanović, Brajković, Mikša, Demirović, Ivanić, Sošić, Išek, Hrelja, Peršić, Nikačević, Arapović, Ivanković (trener Ivanić)

Centrometal : Kovač, Palinkaš, Puđa, David, Gotal, Vincek, Petran, Posavec, Kurteš, Makarov, Vuk, Križanović (trener Kirić) Dva sata i šestnaest minuta trajala je odlična odbojkaška predstava pred punom dvoranom u Rovinju. I četvrto kolo zaredom odbojkaši Centrometala odigrali su utakmicu u pet setova s time što su po prvi put izgubili tie-break.
A krenulo je odlično. Centrometal je poveo 2:0 u setovima. Ali nimalo lako. Od početka prvog seta poveo je domaćin, sredinom seta Međimurci su sustigli i ušlo se u neizvjesnu završnicu. Nakon što je Rovinj propustio set loptu, Centrometal dobiva završnicu sa 27:25. U drugom setu slična priča. Rovinj ima prednost 16:12. Ali opet Međimurci sustižu, ulazi se u neizvjesnu završnicu i opet set ide gostima, ovaj put sa 25:23. U trećem setu Rovinj opet vodi, ovaj put i sedam razlike. I opet slijedi preokret. Centrometal je poveo sa 20:19. Ali ovaj put sreća je na strani domaćina koji sa 25:23 smanjuju na 2:1. U četvrtom setu Rovinj je stalno vodio, Centrometal se približio na dva poena zaostatka, no ovaj put domaćin lakše dolaze do seta sa 25:20. Početkom petog seta Rovinj ima prednost 5:2. Gosti se ne predaju, izjednačuju i imaju kontu za vodstvo pri rezultatu 10:10. Ne realiziraju istu, Rovinj dobiva još jedan poen, potom se igra poen za poen da bi set završio tijesno 15:13 za Rovinj.
Nakon petog kola ove dvije momčadi dijele treće mjesto sa 7 bodova i istom set razlikom. U narednom kolu u Nedelišće dolazi vodeća osječka Mursa. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.