subota, 29. prosinca 2012.

ALL STAR


All Star utakmice odbojkaške muške 3. lige sjever i ženske 2.B lige sjever odigrat će se u Nedelišću u četvrtak 3. siječnja 2013. godine. Ovo je treći takav susret, prvi je odigran prije dvije godine u Varaždinskim Toplicama, a prošle u Ludbregu.
Sad će domaćin biti Odbojkaški klub Međimurje Centrometal iz Črečana. Obje utakmice igrat će se istovremeno sa početkom u 18:00 sati u dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton. Igrat će se u pet setova neovisno o rezultatu tako da svi igrači i igračice dobe priliku za igru.

All Star utakmice igraju se između ekipa Sjevera i Juga. Ekipe Sjevera sačinjavaju igrači i igračice klubova iz Međimurske županije. Kod muških iz Črečana, Totovca, Nedelišća, Peklenice i Vularije, a kod žena iz dvije ekipe Čakovca, iz Štrigove i Pribislavca.

Ekipe Juga sačinjavaju igrači i igračice klubova iz Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. Kod muških iz dva kluba iz Varaždina, te Poljanca i Koprivnice, a kod žena iz Varaždina, Varaždinskih Toplica, Cestice, Ivanca i Vinice. Smiju nastupiti samo igrači koji igraju navedene lige.

Izbornici ekipa su treneri najboljeplasiranih ekipa u ligi. To su za Sjever Srećko Horvat iz Črečana u muškoj i Ivan Vabec iz Čakovca u ženskoj konkurenciji. Kod Juga Nenad Teufel iz Koprivnice za muškarce i Ivica Đolonga iz Varaždina za žene.

Ipak, rezultat ovih utakmica nije u prvom planu. Nakon utakmica priredit će se mali domjenak u prostoriji MESAP-a koji se nalazi u neposrednoj blizini dvorane. Bit će to prilika za druženje među igračima različitih ekipa što nije moguće tijekom sezone.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.