nedjelja, 23. prosinca 2012.

KUP MEĐIMURJA

subota 29.12.2012. u 17:00, NCG Aton
Centrometal II - KOP Čakovec

U tijeku je odigravanje Kupa Međimurja u odbojci u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Kod seniora tri ekipe koje se natječu u višim rangovima natjecanja direktno ulaze u polufinale, dok sedam preostalih ekipa igra za četvrto mjesto u polufinalu.U prvom kolu odigrana su tri susreta. Ekipa Mladosti iz Vularije slavila je u gostima kod Štrigove rezultatom 3:0, KOP Čakovec pobjedio je drugu ekipu Nedelišća rezultatom 3:1, dok je druga momčad Totovca bila bolja od Plavih iz Peklenice sa 3:2.
U drugom kolu druga ekipa Međimurje Centrometala iz Črečana svladala je Mladost iz Vularije sa 3:1, a KOP Čakovec pobjedio je ekipu Totovec II rezultatom 3:0.
U trećem kolu u subotu 29. prosinca sastaju se Centrometal II i KOP Čakovec. Pobjednik tog susreta igrat će 12. siječnja u polufinalu protiv prve ekipe Totovca. U drugom polufinalu sastaju se Međimurje Centrometal i Nedelišće.
Kod seniorki ukupno nastupa šest ekipa. U prvom kolu Štrigova je bila bolja od Čakovca II rezultatom 3:1, te će se u polufinalu sastati sa prvom ekipom Kaštela iz Pribislavca. U drugom susretu KOP Čakovec svladao je ekipu Čakovec I sa 3:1 te tako ušao u polufinale gdje će se sastati sa drugom ekipom Kaštela.

Seniori
1. kolo
Štrigova – Mladost   0:3
Totovec II – Plavi   3:2
Nedelišće II – KOP Čakovec   1:3
2. kolo
Centrometal II – Mladost   3:1
KOP Čakovec – Totovec II   3:0
3. kolo
Centrometal II – KOP Čakovec
Polufinale
Centrometal – Nedelišće
Totovec – pobjednik trećeg kola

Seniorke
1.kolo
Štrigova – Čakovec II   3:1
KOP Čakovec – Čakovec I   3:1
Polufinale
Kaštel – Štrigova
Kaštel II – KOP Čakovec


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.