petak, 4. siječnja 2013.

ALL STAR UTAKMICE


U organizaciji Odbojkaškog kluba Međimurje Centrometal iz Črečana u Nedelišću su u četvrtak 3. siječnja 2013. održani All Star susreti 3. muške lige sjever i 2.B ženske lige sjever.

Bilo je to treće takvo okupljanje, do sada su susreti održani u Varaždinskim Toplicama i Ludbregu. Utakmice su igrane između ekipa Sjevera koje su činili igrači i igračice međimurskih klubova, te ekipa Juga koje su činili igrači i igračice iz Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. Jasno, radilo se samo o igračima i igračicama spomenutih liga.


Sastavi ekipa :

Sjever muški : Zdenko i Jadranko Kirić, Marko i Mladen David (Črečan), Zoran Đurđek i Davor Horvat (Totovec), Josip Jurenić i Bojan Železnjak (Vularija), Marko Hranilović i Goran Novak (Peklenica), Karlo Novak i Mario Srnec (Nedelišće) - trener Srećko Horvat (Črečan)

Jug muški : Darko Detelj, Igor Bregović, Ivan Prašnički, Jurica Juren, Andrej Pevec, Eduard Dobrenić, Marin Odrljin (Varaždin), Nenad Teufel, Renato Zagoršćak, Sanjin Kovačić, Marin Matelko, Josip Dimić, Martin Kolarić (Koprivnica), Nenad Peršun (Varaždinske Toplice)

Sjever žene : Ana Stanković, Paula Pufek, Sandra Golenko (Štrigova), Mia Mađarić, Dina Sabol, Inka Varga, Adela Beč (Pribislavec), Tara Turopoljac, Eva Trstenjak, Sara Petak, Vanna Apostolovski, Anđelina Kraljić, Maja Horvat, Manuela Ivanuša, Mirna Baksa, Anabella Ciglar (Čakovec) - trener Rajko Kolarek (Čakovec)

Jug žene : Lucija Tesla, Martina Deglin, Daria Jermić, Tamara Đolonga, Lucija Kociper, Sara Bobnjarić (Varaždin), Sabina Kušter, Jasmina Kovačić (Cestica), Ana-Marija Galeković, Katarina Šipek, Valentina Gerić-Hudoletnjak (Vinica), Ivana Golubić, Valentina Koegl, Janušić Patricija (Varaždinske Toplice) – trener Ivica Đolonga (Varaždin)

Oba susreta igrana su u dogovorenih pet setova tako da su svi igrači i igračice dobili dovoljnu minutažu. U susretu muških ekipa pomalo iznenađujuće Međimurci su lako poveli sa 3:0 u setovima i tako rano rješili susret u svoju korist. Preostala dva seta dobili su gosti pa je utakmica završila sa 3:2 u korist Sjevera. Za razliku od prethodna dva susreta, ovaj put su osnovicu međimurske ekipe činili veterani što se pokazalo kao dobitna kombinacija.

U ženskom susretu Jug je poveo 1:0 u setovima, Sjever izjednačio, pa opet Jug poveo 2:1, po drugi put Sjever izjednačio, da bi peti set pripao gošćama za konačnih 3:2. Oba susreta sudili su suci Orlando Kozjak i Vjeran Kirić bez naknade.

Nakon utakmica u prostorijama Mesapa održan je trosatni domjenak na kojem su se uz igrače i igračice okupili mnogobrojni predstavnici saveza i klubova. Tako se u druženju na jednom mjestu našlo gotovo stotinu ljudi iz odbojke što je i bila osnovna namjera ovog susreta. Za prehranu se pobrinuo sponzor Mesnica Mihalić iz Nedelišća sa svojih odličnim suhomesnatim proizvodima.


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.