četvrtak, 10. siječnja 2013.

CENTROMETAL U FINALU

OK NEDELIŠĆE - OKM CENTROMETAL  0:3  (8,21,14)

U prvom polufinalnom susretu Kupa Međimurja u odbojci za seniore momčad Centrometala očekivano je pobjedila Nedelišće rezultatom 3:0, po setovima 25:8, 25:21 i 25:14.
Od samog početka susreta Centrometal je pokazao svoju kvalitetu, te mladići iz ekipe Nedelišća nisu uspjevali parirati gostima. U svim elementima Centrometal je bio dominantan što je rezultiralo velikom razlikom na kraju prvog seta od čak 17 poena.
U drugom setu črečanski klub ipak je oduzeo gas, bilo je i mnogo promašenih servisa, te je Nedelišće povelo na prvom odmoru 8:6. No ubrzo je 10:14, kasnije i 12:20. Pri kraju seta Nedelišće je smanjilo razliku, te izgubilo set sa svega četiri poena.
U trećem setu od starta odmah velika prednost Centrometala koja je rasla do 21:7. Pri kraju je Nedelišće to ublažilo za konačnih 25:14.
U momčadi Centrometal trener Kirić ravnomjerno je koristio svih deset igrača. Nedelišće koje je vodio trener Treska i koje je sastavljeno uglavnom od mladića od 16 do 18 godina realno nije moglo više u ovom susretu, te oni pravu priliku imaju  u susretu za treće mjesto.
U drugom polufinalu u subotu u 20:00 sati u dvorani ETŠ u Čakovcu sastaju se KOP Čakovec i Totovec. Završnica je na rasporedu 19. siječnja u Nedelišću.


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.