subota, 16. veljače 2013.

PETO MJESTO SVE BLIŽE


OKM CENTROMETAL – MOK ROVINJ  3:0  (20,22,15)

Dvorana NCG Aton Nedelišće, gledatelja 100
Suci : Milinović, Bingula (oba Zagreb)

Centrometal : Kovač, Palinkaš, Gotal, Vincek, Petran, T.Posavec, M.Posavec, Kurteš, Makarov, Križanović (trener Kirić)

Rovinj : Nikačević, Brajković, Mikša, Arapović, Demirović, Jovanović, Sošić, Hrelja, Peršić, Banko, Ivanković (trener Ivanić)

Nakon svega 18 dana odbojkaši Rovinja ponovno su gostovali u Nedelišću. I ovaj put sva tri boda pripala su domaćem Centrometalu, sad sa maksimalnih 3:0.
Trener Kirić počeo je sa postavom Makarov, Tomica Posavec, Kurteš, Križanović, Palinkaš, Kovač i libero Petran.
Prvi set počeo je malom predošću domaćina. Tako je sve do 12:11. Nakon toga sa četiri uzastopna poena Centrometal stjeće bitnu prednost koju drži do kraja za sigurnih 25:20.
U drugom setu početno vodstvo črečanskog kluba od 5:0. Nakon toga prednost je uglavnom dva do tri poena gotovo cijeli set. Ima je Centrometal 22:19, Rovinj sa tri uzastopna poena izjednačio, a zatim na isti način domaćin dobio set sa 25:22.
Treći set Centrometal opet vodi od početka, prednost pomalo raste i na kraju domaći uvjerljivo dobivaju i taj set sa 25:15.
U igru su u međimurskoj ekipi tijekom susreta ulazili još Marin Posavec i Vincek. Najbolji u momčadi domaćina bio je Križanović, kod gostiju Demirović.
Ovom pobjedom Centrometal je u mini ligi pobjegao Rovinju na pet bodova prednosti, te se približio osvajanju petog mjesta prije doigravanja. U narednom kolu Međimurci gostuju u Vukovaru, a sve osim sigurne pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.