subota, 30. ožujka 2013.

MLADOST POVELA 1:0

HAOK MLADOST – OKM CENTROMETAL  3:0 (23,21,24)


Dom odbojke Zagreb, gledatelja 150

Suci: Bajrić, Ramić (oba Sisak)


Mladost: P.Čičković, Orešković, D.Nojić, Mudrovčić, Marelić, Sedlaček, Mrakužić, Shimada, M.Čičković, Peterlin, Zimakijevič, Bingula (trener Ž.Nojić)


Centrometal: Kovač, Puđa, Gotal, Vincek, Kocijan, T.Posavec, M.Posavec, Kurteš, Makarov, Vuk, Križanović (trener Kirić)
U prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka momčad Centrometala pružila je solidnu igru u Zagrebu, ali to nije bilo dovoljno za više od časnog poraza. Nastupili su črečanski igrači bez dva igrača standardne postave, bez Petrana i Palinkaša. Tako su početnu postavu činili Tomica i Marin Posavec, Kurteš, Vincek, Gotal, Kovač, te na mjestu libera mladi Vuk.

Od početka prvog seta Mladostaši su imali malu prednost od par poena. Tako je bilo cijeli set do same završnice. Na kraju je set završio 25:23 za domaće, ali s time da su gosti bili izrazito nezadovoljni da dvije procjene sudaca temeljem kojih je set mogao i drugačije završiti.

Prije drugog seta iz igre izlazi Tomica Posavec, a ulazi Križanović. Početkom drugog seta Mladostaši imaju malu prednost. To Centrometal preokreće i vodi 14:13. U tim trenucima domaći iz igre vade japanskog tehničara Shimadu. To im daje rezultat, te opet preokreću i u završnicu seta ulaze sa 22:21. Sa tri uzastopna poena rješavaju set u svoju korist sa 25:21.

U trećem setu izjednačeno veći dio seta. Tada Centrometal dolazi do prednosti od tri poena kod 18:15. Nakon toga domaći opet vraćaju u igru Japanca. No gosti prednost zadržavaju do pred kraj seta i imaju tri set lopte kod 24:21. No nevjerojatno sve to propuštaju i domaći sa pet uzastopnih poena na servis Mudrovčića rješavaju susret u svoju korist.

Kapetan Tomica Posavec: „Mislim da smo mogli izvući više iz ovog susreta. Ako ništa drugo, vidjeli smo da Mladostaši nisu momčad koju ne možemo pobijediti. Jasno treba pružiti maksimum i onda se možemo nadati i trećem susretu.“

A drugi susret na rasporedu je u srijedu u 17:30 sati u dvorani NGC Aton u Nedelišću. Ulaz na utakmicu je besplatan, te se pozivaju svi navijači Centrometala da bodrenjem pomognu črečanskom klubu da izbore treći susret.
 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.