subota, 23. ožujka 2013.

U DOIGRAVANJU NA MLADOST


Odbojkaši Centrometala u nedjelju igraju utakmicu zadnjeg kola u Rijeci. No taj susret više ni o čemu ne odlučuje obzirom da je Rovinj pobijedio u Vukovaru sa 3:0.

U subotu su odigrane sve ključne utakmice koje su odlučile parove doigravanja, ali i o tome tko će naredne sezone igrati u kvalitetnijoj skupini prve lige.

U konačnici Centrometal će igrati u četvrtfinalu protiv zagrebačke Mladosti. Oni su pobijedili Sisak, ali to im nije bilo dovoljno da osiguraju drugu poziciju obzirom da je osječka Mursa dobro odradila susret sa Kaštelanima.

Centrometal i Mladost već su ove sezone igrali dva susreta. U Nedelišću je slavio Centrometal sa 3:2, dok su u Zagrebu uspješniji bili Mladostaši sa 3:0. Prvi susret igra se u Zagrebu u subotu 30. ožujka, drugi susret u srijedu 3.travnja u Nedelišću, e eventualni treći susret opet u Zagrebu u subotu 6. travnja.

U ostalim susretima sastaju se Mladost Marina Kaštela – Daruvar, Mursa Osijek – Zagreb i Sisak – Rovinj.

Naredne sezone iz kvalitetnije skupine prve lige ispadaju Rijeka i Vukovar, a ulaze Zagreb i Daruvar. Tako će regija centar brojiti čak pet klubova među najboljih osam. Iz slabije skupine prve lige ispadaju rječka Gornja Vežica i Split, a ulaze dvije momčadi koje će biti poznate nakon kvalifikacija. Među njima bi trebao biti i Varaždin koji je osigurao naslov prvaka druge lige centar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.