ponedjeljak, 29. travnja 2013.

RADNA AKCIJANakon dužeg odgađanja zbog lošeg vremena, napokon je u subotu 27. travnja održana eko akcija "Više cvijeća, manje smeća" u cijeloj Općini Nedelišće, pa tako i u naselju Črečan. Akcija je započela u 9 sati ujutro, a odaziv mještana bio je izuzetno dobar.

Sakupili su se tako članovi svih udruga u mjestu: odbojkaši, vatrogasci, članice udruge žena, ali i lijep broj drugih mještana različitih dobnih skupina. Posebno iznenađenje bio je dolazak velikog broja mladih, koji su upravo u fazi osnivanja udruge, čak njih petnaestak. Nakon jutarnjeg čaja i kavice zajedničkim snagama prionuli su poslu.
Očišćeno je smeće u cijelom Črečanu, uređene su zelene površine, obrezane suhe grane na stablima, okopane cvjetne gredice te je uklonjeno smeće sa divljih deponija u okolici naselja. Poslije završenog posla, uslijedilo je veselo druženje u Društvenom domu uz grah i piće.
Osim zadovoljstva učinjenim, posebno raduje  činjenica da Črečan ima budućnost u djeci i mladima koji brinu o svom okolišu. Stoga velika pohvala svima koji su sudjelovali u toj akciji i poziv svim ostalim mještanima da se iduće godine i oni pridruže. Naš klub su predstavljali članovi uprave Pejo Kopačević, Mladen Preložnjak i Jadranko Kirić, igrači Danijel Kopačević, Marko David, Tomica Puđa, Kristijan Petran i Dragan Žerjav, članice Nadzornog odbora Jagoda Posavec i Anđelka Horvat, te članica Stegovnog suda Radmila Kopačević.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.