subota, 20. travnja 2013.

SKUPŠTINA SAVEZA U ČREČANU

U ponedjeljak je u Črečanu održana Izborna skupština Odbojkaškog saveza Međimurske županije. Nazočno je bilo 15 od 25 članova Skupštine. Za novog predsjednika izabran je Dragutin Novak, ugledni gospodarstvenik iz Nedelišća, vlasnik tvrtke Elting d.o.o. On je na tu funkciju izabran jednoglasno. Inače Dragutin Novak obavlja i dužnost predsjednika Odbojkaškog kluba Nedelišće.

Za tajnika je ponovno izabran Jadranko Kirić iz Črečana, a preostali članovi Izvršnog odbora su Antun Mikac iz Čakovca (OK Totovec), Rajko Kolarek iz Dunjkovca (KOP Čakovec) i Danijela Prprović iz Pribislavca (ŽOK Kaštel).

U Nadzorni odbor izabrani su predsjednik Damir Bilas (Mursko Središće), te članovi Mario Srnec (Belica) i Marko Obadić (Pribislavec).

U Stegovni sud izabrani su predsjednik Mladen David iz Črečana (OK Nedelišće), te članovi Damir Premužić (Peklenica) i Mladen Preložnjak (Črečan).

Skupština je jednoglasno prihvatila sva izvješća za prošlu godine, te isto tako prihvatila i planove za narednu godinu. Kao predstavnik ove udruge u nacionalnom odbojkaškom savezu izabran je Jadranko Kirić.

Na Skupštini je dogovoreno da se opet organizira Ljetna liga za seniore.

Nakon Skupštine domaći odbojkaški klub pokazao se dobrim domaćinom organiziravši mali domjenak za sve nazočne, a što je bila dobra prilika za neformalno druženje odbojkaških djelatnika i nakon službenog dijela Skupštine.Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.