srijeda, 3. travnja 2013.

ZAVRŠENA SEZONA ZA SENIORE

OKM CENTROMETAL – HAOK MLADOST  0:3 (22,21,25)Dvorana NCG Aton, gledatelja 100

suci: Muha, Radanović (oba Osijek)Centrometal : Kovač, Palinkaš, Puđa, Gotal, Vincek, T.Posavec, Kocijan, M.Posavec, Kurteš, Makarov, Vuk, Križanović (trener Kirić)Mladost : P.Čićković, Orešković, D.Nojić, Mudrovčić, Marelić, Sedlaček, Mrakužić, Venier, Shimada, M.Čićković, Peterlin, Zimakijevič (trener D.Nojić)
U dva susreta zagrebačka Mladost prošla je u polufinale doigravanja ne prepustivši Međimurcima niti seta. No nije to bilo nimalo lagano u oba susreta. U Zagrebu Centrometal je u prva dva seta osvojio 23 i 21 poen, a u trećem čak vodio 24:21.
Slično je bilo i u Nedelišću. Centrometal je opet nastupio bez libera Petrana, tako da je ovaj put na njegovom mjestu zaigrao kapetan Tomica Posavec. Uz njega u igru su krenuli Kurteš, Križanović, Marin Posavec, Kovač, Vincek i Gotal.
Na drugoj strani japanac Shimada, Darko Nojić, Perica Čićković, Peterlin, Orešković, Mudrovčić i libero Zimakijevič.
Počelo je prednošću  Centrometala na prvom odmoru 8:5. Kasnije su gosti izjednačili i ušlo se u neizvjesnu završnicu. U njoj prvu veću prednost stječe Centrometal i vodi 22:20. No gosti sa pet uzastopnih poena rješavaju set u svoju korist.
U drugom setu Gotala mijenja Makarov, ali ovaj put to ne daje rezultata. Bilo je izjednačeno do 7:7. Zatim gosti stječu prednost od pet poena. Pred kraj seta Centrometal se približava, no ne uspjeva osvojiti više od 21 poena.
U trećem setu opet počinje domaća postava sa početka utakmice. Početnu prednost gostiju od tri poena Međimurci su odmah sustigli Veći dio seta vodi jedna ili druga momčad sa poenom prednosti. Zadnju prednost ima Centrometal kod 22:21. Prva do dvije set lopte dolazi Mladost, ali ih ne koristi. Ne koristi niti treću, ali to ipak uspjevaju  blokom u četvrtom pokušaju.
Utakmicu je obilježilo sjajno suđenje osječkog para koji su na kraju susreta dobili zasluženi pljesak domaće publike za svoju prezentaciju.


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.