utorak, 10. rujna 2013.

PRVA PRIPREMNA UTAKMICAOKM CENTROMETAL – OK VARAŽDIN VOLLEY   3:1  (25:21, 25:21, 25:9, 23:25)

U prvoj pripremnoj utakmici odbojkaši Centrometala pobjedili su nove prvoligaše iz susjednog Varaždina u utakmici koja je unaprijed ugovorena u četiri seta.

Prva dva seta obje momčadi igrale su u najjačim postavama. Centrometal je krenuo u postavi tehničar Gotal, primači Kurteš i Posavec, korektor Vincek, libero Petran, te srednjaci Čičković i mladi Novak. Kasnije su još ušli Vabec, David, Vuk, Puđa, Kopačević i Kocijan.

Prvi set donio je izjednačenu igru. Tek oko 18. poena Međimurci rade prednost od nekoliko poena koje koriste za konačnih 25:21. Početkom drugog seta početnih 8:1 za Centrometal. Ostatak seta Varaždinci love i smanjuju prednost, u jednom trenu su došli na svega poen zaostatka. Ipak opet završava 25:21. U trećem setu prve promjene u ekipama donose ogromnu prednost Centrometala, na kraju je 25:9. U zadnjem setu šansu za igru su dobili i preostali igrači. Neizvjestan set sad ide na stranu gostiju sa 25:23.

Trener Kirić : „Nama je ovo bila prva utakmica za razliku od Varaždina koji je ranije počeo sa pripremama. Još se vidi umor na našim igračima. No vidi se da imamo kvalitetnu ekipu i da možemo opet očekivati dobru sezonu.“

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.