nedjelja, 24. studenoga 2013.

DVA PORAZA U TJEDNU

Dvije iznimno teške utakmice odigrali su odbojkaši Centrometala u proteklih nekoliko dana.

 Najprije su u srijedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Hrvatske dočekali državnog prvaka Mladost Marinu iz Kaštela. Iako su gosti u ovoj utakmici bili favoriti, šanse međimurske ekipe umanjene su i prije utakmice činjenicom da nisu mogli računati na svog prvog tehničara Gotala radi ozljede. Njega je zamjenio Marko David.

No krenuli su dobro Međimurci u utakmicu i vodili cijeli prvi set. Kad je pred kraj seta rezultat pokazivao 23:20 za Centrometal činilo se da prvi set ide domaćinu. No tad gosti prvo blokom, a onda i promašajima domaćih igrača dobivaju pet poena zaredom i uzimaju prvi set. To kao da je oduzelo voljni momant kod domaćina i dva naredna seta gosti lagano dobivaju 25:18 i 25:14.

Bez Gotala je Centrometal odigrao i u subotu u Zagrebu kod najtrofejnijeg hrvatskog kluba Mladosti. Prvi set je Mladost lagano dobila u svoju korist 25:15. No Međimurci uzvraćaju u drugom setu isto sa laganih 25:17 u svoju korist i izjednačavaju na 1:1 u setovima. Nažalost nisu imali snage i umješnosti za više od toga. Naredna dva seta Mladost je opet bolja i sa sigurnih 25:14 i 25:18 osvaja tri boda.

U narednom tjednu Centrometal odlazi u Kaštelu gdje će prvo u petak odigrati uzvratnu utakmicu kupa, a u subotu i prvenstveni dvoboj. Realno ovdje je teško očekivati nešto više. Bitne utakmice Centrometal očekuje nakon toga. Prvo će gostovati u Sisaku, a potom kod kuće dočekati Rovinj čime će biti okončana polusezona. Te će utakmice dati i odgovor na uspješnost polusezone.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.