nedjelja, 24. studenoga 2013.

DVIJE POBJEDE U KADETSKOJ LIGI HOU

U nedjelju je u Nedelišću održan prvi turnir Kadetske lige Hrvatske odbojkaške udruge za regiju centar. Radi se o natjecanju za mladiće rođene 1997. i mlađim. U svojoj prvoj fazi igra se pet turnira na kojima šest ekipa igra po dvokružnom bod sustavu ukupno deset utakmica, dvije po turniru. Nastupaju zagrebački klubovi Mladost i Croatia, Karlovac, Sisak, Varaždin Volley i Centrometal.
Na prvom turniru Centrometal je ostvario dvije lagane pobjede. Prvo su bili bolji od susjeda iz Varaždina sa 25:11 i 25:8, a u drugom susretu od Siska rezultatom 25:13 i 25:14. Tako se nakon prva dva kola nalaze na prvom mjestu.
Za ekipu su nastupili Antonio Juras, Vedran David, Vanja Marciuš, Antonio Stanković, Ivan Kocijan, te braća Luka i Mihael Kregar. Ekipu je vodio Aleksandar Kovačić.
Slijedeći turnir je u Varaždin kroz mjesec dana kad međimurske mladiće očekuju puno teži susreti protiv Karlovca i Mladosti.

2 komentara:

  1. Odlična ekipa, nemojte nista mjenjati i samo trenirajte, i nema potrebe za dovođenjem stranaca

    OdgovoriIzbriši
  2. Igrači iz Štrigove, Vularije, Totovca, Nedelišća nisu nikakvi stranci. Isto tak nisu ni iz Pribislavca, Varaždina ili Čakovca. Prestanite dijeliti igrače našeg kluba na nekakve strance i nestrance. (Jadranko)

    OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.