subota, 9. studenoga 2013.

NATJECANJA MLAĐIH DOBNIH SKUPINAUz seniorsku momčad OKM Centrometal koja odlično nastupa u prvoj ligi, mlade igrače tog kluba očekuje velik broj natjecanja. 


Juniori nastupaju za Nedelišće u 2.A ligi centar, a kadeti u 3. ligi sjever gdje još nastupa i veteranska ekipa kluba. Radi se o seniorskim ligama.
 
Poznati su i termini državnih prvenstava mlađih dobnih skupina. Prvi su na rasporedu juniori koji će igrati od 10. do 12. siječnja. Prije toga će biti održano regionalno prvenstvo kroz dva turnira, najvjerojatnije 15. i 28. prosinca. Zatim slijede mlađi kadeti čije je državno prvenstvo od 15. do 17. travnja tijekom proljetnih praznika. Njihovo regionalno bi trebalo biti isto kroz dva turnira, vjerojatno 16. i 30. ožujka. Potom slijede najmlađi kadeti sa državnim 10. i 11. svibnja, regionalno vjerojatno 9. i 23. ožujka. Na kraju su kadeti sa državnim od 23. do 25. svibnja, regionalno vjerojatno 6. i 20. travnja.

No prvi će ipak krenuti sa natjecanjima kadeti. Oni će uz standardno regionalno i državno prvenstvo imati i redovnu ligu koju igraju svi prvoligaški klubovi Hrvatske. Natjecanje će prvo biti podijeljeno po regijama. U skupini Centar nastupaju zagrebački klubovi Mladost i Croatia, Sisak, Karlovac, Varaždin Volley i Međimurje Centrometal. Igrat će se dvostrukim bod sustavom kroz pet turnira. Prvi će se održati u Nedelišću 24. studenog, drugi u Varaždinu 22. prosinca, treći i četvrti u Zagrebu 19. siječnja i 2. veljače, te posljednji turnir u Sisku 2. ožujka. Pobjednici regionalnih natjecanja igraju završni turnir 26. i 27. travnja.

Raspored utakmica :

24. studeni – Nedelišće
OKM Centrometal – OK Varaždin Volley
OKM Centrometal – OK Sisak

22. prosinac – Varaždin
OKM Centrometal – OK Karlovac
OKM Centrometal – HAOK Mladost

19. siječnja – Zagreb (Croatia)
OKM Centrometal – OK Croatia
OKM Centrometal – OK Varaždin Volley

2. veljače – Zagreb (Mladost)
OKM Centrometal – OK Sisak
OKM Centrometal – OK Karlovac

2. ožujka – Sisak
OKM Centrometal – HAOK Mladost
OKM Centrometal – OK Croatia

Uz sve navedeno tu su još i školske ekipe koje također imaju svoja natjecanja. Prve su sa natjecanjima započele mlađekadetkinje ŠŠK Pume iz Nedelišća koje su već odigrale dva turnira županijskih natjecanja i na oba osvojile druga mjesta u konkurenciji 4 ekipe. Slijedeći turnir je u nedjelju 17. studenog u Nedelišću, a nastupaju još Čakovec, Štrigova i Pribislavec.

Pravo nastupa za juniore imaju igrači rođeni 1995. i mlađi, za kadete 1997. i mlađi, za mlađe kadete 1999. i mlađi, te za najmlađe kadete 2001. i mlađi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.