subota, 30. studenoga 2013.

ODRAĐENE UTAKMICE U KAŠTELAMAOdbojkaši Centrometala odradili su dva susreta u gostima kod državnog prvaka Mladosti Marine iz Kaštela, momčadi koju ove sezone još nitko nije uspio pobijediti u Hrvatskoj.

U ovim susretima Centrometal je nastupio znatno oslabljen. Na raspolaganju nije bilo niti prvog tehničara Gotala, niti drugog Davida. Tako je priliku za igru dobio mladi Karlo Novak koji je svoju ulogu odigrao vrlo dobro. Isto tako u ekipi nije bilo niti kapetana Tomice Posavca.

Prvo je u petak odigrana uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske. Domaćin je osvojio prvi set 25:15. No u drugom setu naši igrači vode cijelo vrijeme i pomalo iznenađujuće izjednačavaju sa 25:19. Domaćin se tada ipak sabrao i sa dva puta po 26:16 osigurao nastup na Final fouru kupa.

U subotu u prvenstvenom susretu Centrometal nije uspio pružiti takav otpor, završilo je 25:10, 25:19 i 25:12. Ipak u ovim susretima dana je prilika igračima koji su do sada imali manju minutažu. Tako se desilo da su u pojedinom dijelovima susreta na terenu bila čak trojica juniora.

Do zimske stanke preostaju još dva susreta, prvo u gostima kod Siska, te kod kuće protiv Rovinja. To su susreti u kojima Centrometal realno može do bodova.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.