nedjelja, 15. prosinca 2013.

JUNIORI SE PLASIRALI NA DRŽAVNOJuniori OK Međimurje Centrometala drugu su sezonu zaredom izborili nastup na državnom prvenstvu koje će se održati od 10. do 12. siječnja na još uvijek nepoznatoj lokaciji.
Završni turnir regionalnog prvenstva je održan u Nedelišću. Uz domaćina nastupili su još zagrebački klubovi Mladost i Croatia, te Varaždin Volley.
Sa prvog turnira Centrometal je prenio pobjedu od 2:0 nad Varaždin Volleyom, a Mladost isto tako 2:0 nad Croatiom.
U prvom susretu dana Mladost je bila puno bolja od Međimuraca i glatko slavila 2:0. Paralelno je Croatia svladala Varaždin 2:0.
Već se tada znalo da će naslov pobjednika sigurno obraniti Mladostaši koji su i prvi favoriti na državnom prvenstvu. Oni su u svojoj zadnjoj utakmici lagano svladali Varaždince 2:0.
O drugom mjestu koje također vodi na državnu završnicu su tako u zadnjoj utakmici odlučivali Centrometal i Croatia. Utakmicu su bolje otvorili igrači Croatie i poveli sa nekoliko poena prednosti. No pred kraj seta Centrometal preokreće rezultat i osvaja set sa 25:22. Nakon toga gosti su se potpuno raspali u igri, pa Međimurci sa 25:12 završavaju susret u svoju korist.
Za ekipu Centrometala su nastupili Ivan Novak, Karlo Novak, Karlo Kocijan, Antonio Stanković, Antonio Juras, Domagoj Košir, Vedran David, Vanja Marciuš, Ivan Kocijan i Luka Kregar, a ekipu je vodio Aleksandar Kovačić.
  
Rezultati :

 1. HAOK Mladost           6:0    6
 2. OKM Centrometal      4:2    4
 3. OK Croatia Zagreb      2:4    2
 4. OK Varaždin Volley     0:6    0

Najbolji pojedinci :
Najbolji igrač : Marko Sedlaček (Mladost)
Najbolji napadač : Karlo Kocijan (Centrometal)
Najbolji libero: Marin jerčić (Mladost)
Najbolji tehničar : Matej Martinko (Croatia)

1 komentar:

 1. Bravo centrometalova djeco!! Uprava kluba ima OPETOVANU priliku da vas odjene kako i dolikuje sudionicima turnira "kreme" hrvatske odbojke, a ne da prezentirate našu črečansku odbojku (ponovo!) kak bokci - svaki u onome što ima za odjenuti od kuće (živo šarenilo!!)! Dakle, potez je na upravi kluba da SKINE one lijepe nove trenirke s prve ekipe i ukrasi njima VAS, jer ste si VI to i najviše zaslužili!
  Naprijed naši mladi odbojkaši, puno sreće u Rovinju ... i uživajte, zaslužili ste!
  Tatjana David, Črečan

  OdgovoriIzbriši

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.