ponedjeljak, 30. prosinca 2013.

MEĐUSOBNO FINALEPo prvi puta su se u finale seniorskog Kupa Međimurja u odbojci plasirale dvije momčadi OK Međimurje Centrometala iz Črečana.
U polufinalnim susretima te dvije ekipe bile su bolje od ekipa iz Totovca. U susretu prvih momčadi u Nedelišću črečanski klub bio je bolji sa 3:0, po setovima 25:21, 25:13 i 25:15. U susretu drugih ekipa koji je igran u Čakovcu opet je bio bolji Centrometasl sa 3:0, po setovima 25:21, 25:20 i 25:21.
Ovakav rasplet ne čudi obzirom da je seniorska ekipa Centrometala u samom vrhu hrvatske odbojke, a duga ekipa je ove godine sastavljena od igrača koji su još lani igrali u prvoj postavi prvoligaša. Tu su Marijan Palinkaš, Aleksej Makarov i Marin Posavec. Za drugu ekipu od ove sezone nastupa i Siniša Novak koji također ima značajnu prvoligašku karijeru, a u finalu će igrati i Aleksandar Kovačić. Uz njih tu su još provjereni veterani Josip Treska, Srećko Horvat, Zdenko i Jadranko Kirić, Marko Ozmec i Branko Juras.
Finale će se igrati u nedjelju 12. siječnja u dvorani Aton u Nedelišću sa početkom u 19:00 sati. Bit će zanimljivo vidjeti kakav otpor prvoligašu mogu pružiti dojučerašnji suigrači. Ovim plasmanom u finale županijskog kupa druga ekipa Centrometala se plasirala u regijsko kup natjecanje obzirom da prvoligaš temeljem svog plasmana ima automatsko pravo nastupa među zadnjih 16 ekipa u Kupu Hrvatske.
Zanimljiv će biti i susret za treće mjesto između dviju ekipa iz Totovca. Radi se tu o momčadima približnih kvaliteta, a i o prevlasti u svom mjestu.

Četvrtfinale :
OK Mladost Vularija – OKM Centrometal II  0:3
OK Plavi Peklenica – OK Totovec  1:3
OKM Centrometal – KOP Čakovec  3:0
OK Totovec II – OK Nedelišće  3:2

Polufinale :
OKM Centrometal – OK Totovec  3:0
OK Totovec II – OKM Centrometal II  0:3

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.