utorak, 7. siječnja 2014.

DRŽAVNO PRVENSTVO ZA JUNIORE


Osvajanjem drugog mjesta na regionalnom prvenstvu održanom u prosincu prošle godine juniori Odbojkaškog kluba Međimurje Centrometal ostvarili su plasman na državno prvenstvo koje se ovaj tjedan od petka do nedjelje odigrava u Rovinju.
Na prvenstvu će nastupiti Rovinj iz Istre, Mladost Marina Kaštela iz Dalmacije, Osijek Mursa iz Slavonije, zagrebačka Mladost, te Međimurje Centrometal sa sjevera Hrvatske.
Igrat će se po jednostukom bod sustavu, u petak prijepodne i poslijepodne, u subotu prijepodne i poslijepopodne i u nedjelju prijepodne.
Sve ekipe će biti smještene u hotelu Park u centru Rovinja, a igrat će se u dvoranama Gimnasium i Valbruna koje su obje udaljene 800 m od hotela.
Pravo nastupa imaju igrači rođeni 1995. i mlađi.
Za međimursku ekipu će nastupiti Karlo Kocijan, Ivan Novak, Domagoj Košir (1995.), Karlo Novak (1996.), Antonio Juras, Ivan Kocijan, Vanja Marciuš (1997.), Antonio Stanković (1998.), Vedran David i Luka Kregar (1999.)
Ekipu će voditi treneri Aleksandar Kovačić i Jadranko Kirić.
Svi igrači su obvezni ponijeti dva kompleta dresova, te osobne iskaznice, putovnice ili domovnice. Polazak je u petak ujutro, povratak u nedjelju popodne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.