subota, 18. siječnja 2014.

PORAZ U OSIJEKUMOK MURSA OSIJEK – OKM CENTROMETAL  3:0 (22, 16, 21)Osijek, dvorana Gradski vrt, gledatelja 150

Suci : Zamaklar (Belišće), Vinković (Vukovar)
Mursa Osijek : Celan, Suk, F. Vranješ, Oršolić, J. Šućur, K. Šućur, L. Vranješ, Pap, Dudaš, Prlić, Puljić, Trusić (trener Paun)Centrometal : Kovač, Čičković, Gotal, Vincek, Petran, I. Novak, Kocijan, Posavec, Kurteš, K. Novak, Vabec (trener Kirić)U prvom susretu prvenstva nakon pauze od mjesec dana osječka Mursa osvojila je sva tri boda protiv Centrometala.

Od samog početka Mursa je odličnim servisima povela. Na prvom odmoru je 8:3. Vodili su domaći 12:6 da bi se Centrometal približio na 12:9. U nastavku seta ta prednost od tri poena se stalno ponavljala. Tako je ostalo do kraja seta za konačnih 25:22. Imao je Centrometal u par navrata priliku skroz se približiti, ali neiskorištene kontre i pogreške u obrani bile su ključne.

Centrometal je opet loše ušao i u drugi set. Povela je Mursa 10:3. Kasnije je ta prednost stalno održavana da bi set završio 25:16.

Naznaka preokreta došla je u trećem setu kad su Međimurci poveli 5:1. No domaći su to sustigli i veći dio seta bilo je izjednačeno. Tako je bilo do 20:19. Tada domaćin opet radi seriju i sigurno dobiva utakmicu sa 25:21.Trener Kirić : „Nismo bilo dovoljno borbeni i koncentrirani. Previše smo imali pogrešaka u obrani i neiskorištenih kontri u bitnim trenucima utakmice da bi izvukli bolji rezultat. Pobjeda domaćina je zaslužena.“U narednom tjednu Centrometal igra čak dva domaća prvenstvena susreta. Prvo u srijedu dočekuju zagrebačku Mladost. Taj susret igra se sa početkom u 18:30 sati. Potom u subotu dočekuju Mladost Marinu iz Kaštela sa početkom u 18:00 sati. Obje utakmice igraju se u dvorani Aton u Nedelišću, a ulaz na utakmice je besplatan.

____________________________________________________________

Na trećem turniru Kadetske lige HOU u Varaždinu mladi odbojkaši Centrometala ostvarili su pobjedu nad Varaždinom 2:0, te poraz od zagrebačke Croatie 2:1. Šteta da u susretu sa Croatiom nije mogao nastupiti Vanja Marciuš. U toj utakmicu naši su mladići vodili 14:11 u trećem setu, no na kraju su poraženi 17:15. Nakon šest kola nalaze se na trećem mjestu ljestvice u konkurenciji šest ekipa. 
_____________________________________________________________

U prvom kolu nastavka 3. lige sjever črečanski veterani pobjedili su Plave iz Peklenice sa 3:0 (15, 23, 24). Nakon deset kola sa maksimalnih 30 bodova nalaze se na prvom mjestu. Utakmica kadeta i Nedelišće II je odgođena zbog nastupa u Kadetskoj ligi HOU.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.