subota, 29. ožujka 2014.

CENTROMETAL ČETVRTI U HRVATSKOJOdigrani su uzvratni polufinalni susreti doigravanja 1.A hrvatske odbojkaške lige. Kaštelani su pobjedili u Osijeku Mursu sa 3:1, dok su u prvom susretu kod kuće bili uvjerljivi sa 3:0. Zagrebačka Mladost je nakon domaće pobjede 3:2 pobjedila i u Rovinju sa 3:0. Tako su se te dvije momčadi sa skorom 2:0 plasirale u finalnu seriju koja će se igrati na tri dobivena susreta.

Time je određen plasman od 3. do 14. mjesta u sezoni 2013./14. Kako se doigravanje igra samo za prvaka, a poredak ostalih ekipa se radi temeljem plasmana u redovnom dijelu lige, međimurski predstavnik Odbojkaški klub Međimurje Centrometal sezonu završava na 4. mjestu. Radi se o najboljem plasmanu klub u svojoj povijesti.


Poredak od 3. do 14. mjesta :3.  OK Mirna Rovinj

4.  OK Međimurje Centrometal

5.  OK Mursa Osijek

6.  OK Sisak

7.  OK Karlovac

8.  MOK Rijeka

9.  OK Zadar

10. OK Varaždin Volley

11. MOK Šibenik

12. OK Croatia Zagreb

13. MOK Slavonski Brod

14. OK OpatijaZa mišljenje o sezoni smo pitali kapetana momčadi Tomicu Posavca : „Prvi puta smo među najbolje četiri ekipe u Hrvatskoj. Jako sam zadovoljan tim rezultatom. To je napredak za dva mjesta od lani. Odigrali smo puno dobrih utakmica i zavrijedili smo taj plasman. Kad je bilo najbitnije odigrali smo najbolje. Čestitka svim mojim suigračima. Sad se treba okrenuti novoj sezoni i težiti još boljem rezultatu.“

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.