nedjelja, 23. ožujka 2014.

MLADI KADETI USPJEŠNIU Varaždinu je održan prvi turnir regije Centar u odbojci za mlađe kadete i mlađe kadetkinje. U obje konkurencije međimursku županiju su predstavljale ekipe iz Općine Nedelišće, kod mladića OK Međimurje Centrometal, a kod djevojaka OK Nedelišće.

Centrometal je bio u skupini sa Karlovcem, Trnjem iz Zagreba i Nebom iz Zaprešića. U drugoj su skupini bili Varaždin Volley, zagrebački klubovi Mladost i Croatia, te Daruvar. Iz svake skupine prve dvije ekipe idu u polufinale, a ostali u razigravanje za plasman.
Zbog bolesti igrača Karlovac je odustao od natjecanja. Tako je skupina u kojoj je bio Centrometal rješena već na prvom turniru. Prvo je Trnje bilo bolje od Neba sa 2:0, a nakon toga i od Centrometala istim rezultatom. U direktnoj borbi za polufinale Centrometal je pobjedio zaprešićki klub sa 2:1. Prvi set dobili su Međimurci uvjerljivo, u drugom propustili meč loptu, ali uvjerljivi su u trećem setu i sa 15:11 osiguravaju polufinale. Ekipu je vodio Aleksandar Kovačić, a nastupili su Vedran David, Luka i Mihael Kregar, Marko Horvat, Josip Bajkovec, Marko Srnec, Franjo Čekunec, Luka Stupar i Ivan Carović.

U ženskoj konkurenciji Nedelišće je smješteno u grupu sa zagrebačkom Mladosti, Plavim zmajem iz Karlovca i Sunjom. U drugoj skupini su Varaždin Volley, Daruvar, Fortis Volta iz Zagreba i Nebo iz Zaprešića.
Nedelišće je prvog dana poraženo u susretima sa Mladosti i Sunjom. Valja naglasiti da je ovo prvi nastup igračica Nedelišća izvan Međimurja. Radi se o djevojkama koje treniraju tek godinu dana u sklopu osnovnoškolskog sportskog kluba, a sada je izražena želja da se formira i ženski ogranak OK Nedelišća, te da se na taj način pruži djevojkama i djevojčicama iz ove općine mogućnost bavljanja nekim loptačkim sportom. Ekipu je vodio Hrvoje Novak, a nastupile su Saša Novak, Sara Kirić, Ana Treska, Maja Cmrečnjak, Petra Špicar, Borna Baksa, Mia Vrhar i Ema Dania.  

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.