nedjelja, 30. studenoga 2014.

NEOČEKIVAN PORAZ

OKM CENTROMETAL – MOK RIJEKA  2:3 (25:22, 29:31, 25:20, 22:25, 11:15)

Dvorana NCG Aton u Nedelišću, gledatelja 100
Suci : Milinović, Perić (oba Zagreb)

OKM Centrometal : Palinkaš, Čičković, Puđa, Gotal, Juras, Petran, Kopačević, Posavec, Kurteš, Novak, Stanković, Demirović (treneri Kirić i Kovačić)
MOK Rijeka : Lasić, Jurišić, Hrabrov, Osojnak, Čule, Smiljanić, Dukić, Đulović, Brajković, Jurčević  (trener Liverić)

Još jedna gorka pilula za odbojkaše Centrometala. Kod kuće su prosuli dva boda u utakmici protiv posljednjeplasirane Rijeke.
Od početka je Rijeka pokazala da bi mogla iznenediti. Igrali su bez respekta i poveli 13:10. No Centrometal je to brzo okrenuo, poveo 19:16, kasnije 21:17 i odličnim napadima Demirovića dobio set sa 25:22. Posavcu i Kurtešu baš i nije išlo, no sjajni Demba i srednjaci su to nadoknadili.
Drugi set je izjednačen do polovice seta. Tada Centrometal isključivo preko Demirovića dolazi do prednosti od tri poena. U završnicu ulaze sa 23:21. Demirović promašuje servis, poen kasnije Čičković je u mreži i Rijeka izjednačuje. Od tada se momčadi izmjenjuju u set loptama. Centrometal svojih četiri nije iskoristio. U svim situacijama gosti su prošli u napadu. Gosti su svoju treću iskoristili. U tom periodu Kurteš dva puta gubi poen u napad, Posavec jedan, na kraju i Demirović ne prolazi i Rječani dobivaju set sa 31:29.
No pribrao se Centrometal i u trećem setu poveo 16:6, te tu rješio set. Na kraju je završio 25:20.
Četvrti set je izjednačeno do 12. poena. Rijeka sa pet uzastopnih poena prije svega greškama na prijemu domaćih dolaze po prednosti od 17:11. Pritisnuo je Centrometal i došao na zaostatak od svega jedan poen. No završnica ide na ruku hrabrijim Rječanima sa 25:22.
U petom setu Rijeka je povela 7:4, Centrometal izjednačio na 10:10. No opet su u završnici gosti hrabriji i odlučniji, kod domaćih svi u grču i rezultat svega je 15:11 za goste.

Ovim osvojenim bodom Centrometal je i dalje četvrti na tablici. U devetom kolu narednog vikenda gostuje u Rovinju. Istrani su trenutno šesti na prvenstvenoj tablici sa devet bodova, imaju tri pobjede i pet poraza. Prvi susret u Nedelišću Centrometal je dobio lagano sa 3:0 (14, 15, 17). No obzirom na jako promjenjive nastupe međimurske ekipe tu je sve moguće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.