nedjelja, 14. prosinca 2014.

POBJEDA I PORAZ NA JUNIORSKOM

Juniori Centrometala odradili su u Sisku prvi turnir regionalnog prvenstva u odbojci. Radi se o igračima rođenim 1996. i mlađim. U momčadi Centrometala samo je tehničar Karlo Novak spomenuto godište dok su svi ostali znatno mlađi. Još su nastupili Antonio Juras, Antonio Stanković, Vanja Marciuš, Vedran David, Ivan Kocijan, te braća Luka i Mihael Kregar.  Ekipu je vodio Aleksandar Kovačić.

Ukupno se natječe osam ekipa, pet pobjednika svojih županija i tri predstavnika koje daje grad Zagreb.
Grupa A : Mladost Zagreb, Trnje Zagreb, Karlovac, Varaždin Volley
Grupa B : Centrometal, Sisak, Daruvar, Croatia Zagreb
Na turniru u Sisku sve momčadi odigrale su po dvije utakmice. Centrometal je u prvom susretu bio odličan i uvjerljivo svladao Daruvar, po setovima 25:12 i 25:10. U drugom susretu igrali su sa zagrebačkom Croatiom. U prvom setu propustili su 24:23, te su poraženi sa 26:24. Drugi set su zatim odigrali lošije i poraženi su sa 25:12. U preostalim susretima skupine Croatia je svladala Sisak 2:0, a Sisak je bio bolji od Daruvara sa 2:1.

Slijedeće nedjelje je završni turnir u Daruvaru. Tamo će Centrometal prvo igrati sa Siskom u utakmici za polufinale. Zatim dvije najbolje ekipe iz svake grupe igraju polufinale, da bi prvenstvo završilo susretima za 7., 5., 3. i 1. mjesto. Dvije prvoplasirane momčadi sa ovog prvenstva idu na državno prvenstvo koje će se održati od 16. do 18. siječnja iduće godine u Rovinju. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.