nedjelja, 21. lipnja 2015.

CENTROMETAL POBJEDNIK, ELTING DRUGIU Črečanu je u nedjelju odigrana završnica Proljetne lige u odbojci za seniore. Radilo se o natjecanju koje se igralo na vanjskim asfaltiranim terenima, ekipe su bile skupljene od igrača neovisno o pripadnosti klubovima, a nastupali su igrači koji igraju u prvoj, drugoj i trećoj ligi, kao i poneki rekreativci.
U završnici su nastupile tri ekipe koje su bile najbolje u prvom dijelu natjecanja. Domaćin je bila prvoplasirana ekipa Eltinga, a još su nastupili Centrometal i Plavi iz Peklenice.
U prvom susretu Elting je bio uvjerljiv protiv Plavih i glatko dobio taj susret sa 3:0.
No Plavi su se pojačali za drugi susret protiv Centrometala i odigrali odlično. Nakon što je privi set pripao Centrometalu, drugi set ide u korist Plavih. Treći set bio je vrlo izjednačen do kraja i tek sa dva poena razlike Centrometal dobiva taj set. Četvrti ipak lakše za 3:1.
Tako su u zadnjem susretu Elting i Centrometal odlučivali o pobjedniku. To je već postala i tradicija ovog natjecanja. Utakmicu je bolje otvorila ekipa Centrometala i povela 2:0. Prvi set lagano, drugi na razliku. No Elting se ne predaje i u naredna dva seta poravnava na 2:2. Na kraju se igrao odlučujući peti set koji je pripao Centrometalu.
Najbolji u redovima pobjednika bili su Posavec i Palinkaš, dok su se kod Eltinga istaknuli Todorović i David.
Elting se pokazao kao odličan organizator.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.