ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

PREMINUO RAJKO KOLAREK

Međimurske sportaše i sportske djelatnike, posebice odbojkašice i odbojkaše, poput groma je pogodila vijest o smrti Rajka Kolareka (54) iz Dunjkovca - odbojkaša, trenera, odbojkaškog suca nacionalnog ranga i dugogodišnjeg sportskog novinara.
Rajko Kolarek, po struci inženjer građevinarstva, rođen je u Prelogu 14. ožujka 1961., a Međimurje će ga pamtiti kao dobrog duha međimurske odbojke, iznimno posvećenog radu s mladima, poznatog po strpljenju, vedrini i načinu na koji ih je hrabrio sportaše da ustraju u sportu, usprkos bolu, usprkos porazima...
Bio je vrlo aktivan član izvršnog odbora Sekcije sportskih novinara Međimurja, dugogodišnji član najužeg vodstva Međimurskog odbojkaškog saveza, član Skupštine te Izvršnog odbora međimurske krovne sportske organizacije – Zajednice sportova Međimurja, a 2012. je za predani rad primio najviše županijsko priznanje ''Franjo Punčec''.
Kao trener i igrač proveo je neko vrijeme gotovo u svim međimurskim klubovima. Rajko je bio trener našeg kluba u prvoj drugoligaškoj sezoni. I nakon toga bio je vezan uz naš klub, jedno vrijeme je bio glasnogovornik kluba, te je zajedno sa nama proživljavao sve lijepe trenutke u zadnja dva desetljeća.
Ispraćaj Rajka Kolareka bit će danas (29. lipnja) na groblju u Nedelišću u 17 sati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.