subota, 31. listopada 2015.

PORAZ U SISKU

OK SISAK – OKM CENTROMETAL  3:0 (18,16,20)

Dvorana Brezovica Sisak, gledatelja 100

Suci : Franolić, Perić (oba Zagreb)

Sisak : Šarčević, Goran Išek 14, Alić, Vakufac, Tepavac 12, Sabljak 6, Komosar 5, Duraković, 
Alihodžić, Antonio Išek, Sofilić 6, Bakonji 2 (trener Batnožić)

Centrometal : Čičković 7, Palinkaš 4, Puđa, Kurteš 9, Gotal, Juras 1, Vuk, Ščerbakov 2, Posavec 8, Stanković, Bogdanović 9, Prprović (trener Kovačić)

Drugi maksimalni prvenstveni poraz odbojkaša Centrometala zaredom. I u ovom susretu nisu mogli računati na prvog napadača Prlića. I bez toga bi Sisak bio favorit u svojoj dvorani, ovako su šanse Centrometala bile umanjene.

Kao da su toga bili svjesni igrači Centrometala jer su opet odigrali lošu utakmicu.U prvom setu je poravnato do osmog poena. Tada sredinom seta domaći odlaze na četiri poena prednosti. Došao je Centrometal na minus dva, ali tada Palinkaš ne realizira laganu loptu na mreži i kasnije sve ide na ruku Sisku. Prvi set osvajaju sa 25:18. Četiri blok poena Siska naspram niti jednog kod gostiju i tri direktna iz servisa naspram jednog Centrometala bila su odlučujuća prevaga u tom setu. Uz to previše grešaka tehničara Ščerbakova.

Još lošije Centrometal ulazi u drugi set, već na početku je 9:2. Tu je već set rješen, na kraju je završilo 25:16. I u ovom setu 5:1 u blokovima za Sisak, 4:1 u servis poenima.

Početkom trećeg seta konačno bolja igra Centrometalovaca. Poveli su 11:7, ponajviše zahvaljujući poenima iz servisa. I onda opet stali. Poravnato je na 14. poenu. U završnicu seta Sisak ulazi sa 22:20, zatim sa tri uzastopna poena dobiva lagano set za konačnu pobjedu.

U redovima Siska najbolji Goran Išek sa 14 poena, u redovima Centrometala nitko ne zaslužuje prolaznu ocjenu. Gledano cijelu utakmicu Sisak je imao 7 blok poena više, 3 servis poena više, a Centrometal 7 promašenih servisa više. Jasno da onda utakmica drugačije i nije mogla završiti.


Sredinom narednog tjedna iste se momčadi sastaju u Nedelišću u prvoj utakmici četvrt-finala Kupa Hrvatske. Dobra je vijest da je Prlić započeo sa treninzima, tako da ipak očekujemo drugačiju igru Centrometala. Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 18:30 sati. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.