subota, 10. listopada 2015.

PRVA TRI BODA

PRVA DRŽAVNA LIGA, 1. KOLO

OKM CENTROMETAL – OK ŠIBENIK 91  3:0 (18, 13, 18)

Dvorana NGC Aton Nedelišće, gledatelja 120
Suci : Vurušić, Detelj (oba Varaždin)

Centrometal : Čičković 7, Kurteš 14, Gotal, Juras, Vuk, Ščerbakov 5, Palinkaš 5, Posavec 7, Stanković, Prlić 16, Bogdanović, Prprović (trener Kovačić)

Šibenik : Kunčić, Vrcić 1, Grubišić 1, Zeljković 5, Pavešković, Dellorco 10, Šuperđa, Colić 2, Mišura 4, Jurlin 5 (trener Skelin)

Prema očekivanju odbojkaši Centrometala ostvarili su prva tri boda na startu svoje četrnaeste prvoligaške sezone. Možda i lakše od očekivanog pobjedili su momčad Šibenika 91 sa maksimalnih 3:0.
Kod Centrometala krenula je standardna postava Ščerbakov, Prlić, Posavec, Kurteš, Čičković, Palinkaš i kao libero Bogdanović. U sastavu Šibenika bivši tehničar Centrometala Grubišić, bivši reprezentativac Colić, te ostatak momčadi Dellorco, Zeljković, Mišura, Jurlin i libero Kunčić.
Sam početak susreta pokazao je kakva će to biti utakmica. Centrometal je poveo 11:2 i već tu rješio set. Završilo je 25:18.
Drugi set jako slično. Poveo je Centrometal 14:4 i opet u ranoj fazi rješio i taj set. Na kraju seta bilo je 25:13.
U trećem setu Šibenik pokazuje puno bolju igru. Uglavnom se ekipe izmjenjuju u vodstvu i tako je do 14:13. No do kraja seta Centrometal je opet dominantan i taj set opet lagano dobivaju 25:18.
U redovima Centrometala odlična na prijemu bila su sva tri primača (Bogdanović, Posavec, Kurteš), svi igrači odigrali su kako treba i u ostalim elementima odbojkaške igre. U redovima Šibenika najbolji Dellorco sa 10 poena.

U slijedećem kolu Centrometal gostuje u Osijeku kod Murse. Osječani su u prvom kolu poraženi u Sisak 3:1 nakon što su igrali dobro, dobili prvi set i drugi izgubili 31:29.  

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.