subota, 28. studenoga 2015.

NOVA TRI BODA

1.A LIGA ZA SENIORE
OK ŠIBENIK 91 - OKM CENTROMETAL    0 : 3  (16:25, 15:25, 11:25)
 
Dvorana Baldekin Šibenik, gledatelja 50
Suci : Ivković (Split), Jukić (Kaštela)
 
Šibenik : Križanović, Colić, Skelin, Bačić, Dellorco, Čogelja, Šuperđa, Vrcić, Pavešković, Slamnić, Goleš, Kunčić (trener Skelin)

Centrometal : Čičković, Kurteš, Gotal, Juras, Palinkaš, Ščerbakov, Puđa, Posavec, Marciuš, Prlić, Bogdanović, Prprović (trener Kovačić) 
 
Samo dva dana nakon teške utakmice u Sisku Centrometal je trebao na daleko gostovanje u Šibenik. No odlično su odradili posao za svega 60 minuta igre.
Utakmicu je međimurska ekipa počela u najjačoj postavi sa željom da odmah pokaže da je kvaliteta na njenoj strani. Krenuli su Prlić, Kurteš, Ščerbakov, Bogdanović, Čičković, Palinkaš i libero Posavec. Kod Šibenika bivši igrač Centrometala Križanović i bivši reprezentativac Colić.
Krenuo je domaćin dobro i poveo 7:5. Zadnje vodstvo imaju kod 9:8. Bilo je tu dva blok poena, par dobrih reakcija u napadu Šibenčana. No nakon toga kao da je netko ugasio svjetlo domaćim igračima jer do kraja susreta nisu više pokazali potpuno ništa. Do kraja seta velika serija Centrometala za ogromnih 25:16.
Drugi set ušao je kod Centrometala Puđa, kasnije i Prprović. Prednost gostiju stalno raste, sredinom seta je deset poena prednosti. Bilo je tu odličnih servisa, napada, blokova… Set završava 25:15.
Treći set još porazniji po Šibenik, završilo je 25:11. U ovom setu značajnu minutažu dobio je i junior Marciuš. Cijelu utakmicu bez greške je odradio libero Posavec.
Rijetko se može vidjeti da jedna momčad u prvoj ligi napravi ovoliko neforsiranih grešaka koliko je u susretu učinila naranđasta ekipa.
Ovom pobjedom Centrometal je zadržao treće mjesto na ljestvici. Ima dva boda manje od prvih Kaštelana, jedan manje od drugih Zagrebčana, te jedan više od četvrtog Siska. Ostatak lige daleko je zaostao, peta osječka Mursa zaostaje za Međimurcima već jedanaest bodova.

Upravo su Osječani slijedeći protivnik Centrometalu. Ta utakmica 9. kola igra se u petak 4. prosinca u Nedelišću sa početkom u 17:30 sati. 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.