petak, 4. prosinca 2015.

NOVA TRI BODA

OKM CENTROMETAL – MOK MURSA OSIJEK   3:0 (23,12,22)

Dvorana NGC Aton, gledatelja 100

Suci : Vurušić, Detelj (oba varaždin)

Centrometal : Čičković, Marciuš. Puđa, Kurteš, Vuk, Ščerbakov, Palinkaš, Posavec, Stanković, Prlić, Bogdanović, Prprović (trener Kovačić)

Mursa : Kepčija, Suk, Šućur, Oršolić, Jurić, Kišasondi, Link, Stanković, Benc, Brčić, Marošević (trener Paun)


U devetom kolu odbojkaši Centrometala ostvarili su petu uzastopnu pobjedu kojom su se barem na jedan dan probili na prvo mjesto prvenstvene ljestvice.

Sama utakmica nije nosila previše naboja kod niti jedne ekipe. Nakon što se odigra dvokružni bod sustav ovaj rezultat neće više biti toliko bitan jer će Centrometal u borbu među prve četiri ekipe, a Mursa od petog do osmog mjesta. Prenose se samo bodovi iz međusobnih susreta tako da je ovaj susret imao važnost samo zbog trenutnog poretka.

Mnogo bolje krenuo je Centrometal i poveo 8:3. No pomankanje koncentracije kod domaćih dovodi goste u prednost 11:10. Nakon toga se momčadi izmjenjuju u vodstvu do same završnice seta. Mursa je imala 22:21, Centrometal preokrenuo na 23:22. Nakon poravnanja ipak dva poena dovode domaće do prednosti od 1:0 u setovima.

U drugom setu trener gostiju Paun iz igre je izvadio sve iskusnije igrače i na taj način usmjerio daljnji tijek utakmice. Poveo je Centrometal 10:1 u drugom setu. Potom su uslijedile promjene i u domaćem sastavu. Na kraju je set završio 25:12.

Treći set slično, Mursa u pomlađenom sastavu. Poveo je Centrometal 13:7, pa 18:13. No nedovoljno ozbiljna igra Centrometala dovela je Slavonce samo na minus jedan poen. Pred kraj seta uspjeli su i poravnati na 21:21. No više od toga nisu uspjeli, završilo je 25:22.


Do kraja polusezone Centrometal očekuju dva teška susreta. Prvo narednog vikenda gostuju u Kaštelama kod državnog prvaka, a nakon toga igraju kod kuće protiv Siska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.