subota, 23. siječnja 2016.

BEZ BODOVA IZ ZAGREBA

HAOK MLADOST ZAGREB - OKM CENTROMETAL   3:0 (21,14, 22)
 
Dom odbojke Bojan Stranić, gledatelja 100
Suci : Kranjc (Karlovac), Pavičić (Sisak)
 
Mladost : Kos, Nikačević, Hanžić, Mrakužić, Strahija 4, Vuković 1, Šmitlehner 4, Peterlin 10, Marelić 9, Zelenika 5, Pribanić, Rendić 12 (trener Mišin)

Centrometal : Čičković 3, Juras, Puđa, Kurteš 4, Vuk, Ščerbakov 2, Palinkaš 7, Posavec, Stanković, Prlić 14, Bogdanović 7, Prprović (trener Kovačić)
 

U prvom kolu nastavka prvenstva Centrometal je poražen kod favorizirane zagrebačke Mladosti sa 3:0.
No nije trebalo biti tako. Krenuli su Međimurci odlično u utakmicu i vodili veći dio prvog seta. Odličan doprinos dao je Palinkaš sa tri blok poena. Pri vodstvu Centrometala 16:13 Prliću je čisti as servis od pola metra u terenu suđen kao aut. Tu se Mladost približila. U završnici seta gosti su odigrali loše u napadu i to je rezultiralo pobjedom Mladosti od 25:21.
Pod dojmom propuštenog prvog seta Centrometal ništa nije odigrao u drugom i lagano ga je izgubio sa 25:14. Četiri direktna servis poena domaćih i bolja igra Mladostaša u napadu obilježili su ovaj set.
No u trećem setu opet vode Međimurci 8:6. Poravnato je još kod 18:18. No onda Mladostaši rade seriju od tri poena i tu razliku održavaju do kraja za 25:22. Po poen prednosti u svakom elementu igre bilo je dovoljno Zagrebčanima da dođu do konačne pobjede.

Zagrebčani sa 31 bodom dijele prvo mjesto sa Kaštelanima, dok je Centrometal i nadalje treći sa 23 boda. Do kraja prvog dijela lige preostala su dva kola. Centrometal prvo gostuje u Velikoj Gorici, pa dočekuje Rovinj. Ta dva susreta neće imati rezultatske važnosti jer se u drugu fazu prenose samo bodovi iz međusobnih susreta. Centrometal će igrati od prvog do četvrtog mjesta, a Gorica i Rovinj od petog do osmog. Već se sada zna da će dvije Mladosti prenijeti po 13 bodova, a Centrometal i Sisak po 5.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.